Från Västerås!

2010-12-31 / 13:37:49


Igår från Igor. Shoppade lite nytt inför nyårsafton och fikade gott med min söta kusin!
RÄÄÄÄTT så kallt å ja.. Jag ser ju inte riktigt klok ut på någon av bilderna.
Nu ska jag vidare hem till Min papps sen ikväll så blir det ju fest hemma hos några vänner :) 
// Linnea

Linnea är allt en liten buse!

2010-12-30 / 22:36:47
Hon ringde mig för ett litet tag sen. Fast hon ringde med dolt nummer, så när jag svarade så var det en tjej som hette Malin från taxin. Så hade jag tydligen beställt en taxi igår runt 20 tiden och aldrig dykt upp, och att någon var tvungen att betala. Jag bara whaaaaaaat?? Så lämnade jag över luren till pappa så han bara; Det är Linnea. Jag brister ut i skratt! Då hade hon tydligen gått in på en sån busringningshemsida och tagit den snällaste busringningen där fanns, eftersom jag går på allting så lätt ^^ Nu har hon fått dåligt samvete den lille busen!

Natthumor alltså ^^

2010-12-30 / 05:07:42
Dashing through the sand
with a bomb strapped to my back.
I have a nasty plan
for Christmas in Iraq.

I got through checkpoint A,
but not through checkpoint B.
That's when I got shot in the ass
by the US Military…

Oooh, jingle bombs, jingle bombs
Mine blew up you see.
Where are all the virgins
that Bin Laden promised me?

Oooh, jingle bombs, jingle bombs
U.S. soldiers shot me dead.
The only thing that I have left
is this towel up on my head.

I used to be a man,
but every time I cough,
thanks to Uncle Sam,
my nuts keep falling off.

My bombing days are done.
I need to find some work.
Perhaps it would be much safer
as a convenient store night clerk.

Oooh, jingle bombs, jingle bombs
I think I got screwed.
Don't laugh at me because I'm dead
or I'll kill you…

I KEEL YOUOUOU!

.

2010-12-30 / 01:35:21
Linnea, jag saknar saknar dig din prutt!

Byee

2010-12-29 / 11:48:48
Nu ska jag bara packa klart sen åker jag hem till fina västerås!! 
Lovely ♥
Uppdaterar där igen :)
// Linnea

I'm not sure what I'm doing.

2010-12-28 / 21:46:55
Jag vill börja med att säga ett stort GRATTIS till Linnea! Hon är hur gullig som helst utan löshår! Jag själv skulle gärna ta av mitt hår ibland.. Som nu t.ex. Det kittlar mig överallt och är bara ivägen.. Funderar på att klippa av det.. Men då skulle jag ångra mig direkt -.-

Har inte skrivit så mycket idag för att det inte har hänt ett SKIT! Har så jäkla tråkigt.. Är inte så lättroad när jag är själv.. Men jag tog faktiskt hand om tvätten! Om inte My svarar på mitt sms snart så ska jag bestämma mig för att gå en riktigt lång runda med Ludde imorgon.. Känner att jag behöver komma ut ett litet tag. Känner mig så instängd här inne..

//Bea


När jag blir galen på mitt hår fotar jag ganska ofta (intressant fakta va?) Men några bra bilder blir det inte som ni kanske ser.. Detta var för ett tag sen. Idag ser jag för mögi ut för att ens kunna fotas ^^

Like it.

2010-12-27 / 17:18:55
Okeey, la ut lite bilder på mitt riktiga hår.. Klippte det en gång för längesen väldigt kort :( Men har börjat gilla det mer nu och skiter faktiskt allt oftare i löshåret. WOOOW framsteg Linnea!!
Och här kommer då också lite bilder med det så kallade  fejk håret -.- :
Fast jag tycker helt ärligt inte att det ser så oäckta ut. Som sagt, bra skit! :)
// Linnea

Rolig dag med många skratt :D

2010-12-26 / 20:03:29
Jag har inte skrivit här nu på länge.. Men har haft mycket att göra nu under julhelgen. Var bl.a. hos min mormor på lillejulafton och firade jul. Sen hemma med familjen på julafton med finfina julklappar! Riktigt glad över de! Idag var jag på mellandagsrean och fyndade kanske inte så mycket just på rean men över allt annars! Det finns inga snygga kläder på rean i år, och om det är snyggt så är det i storleken L.. Men fyndade två gulliga tröjor fråm h&m! Ni får se bilder senare. Nu ska jag nog gå och läsa i den spännande boken New Moon! Nörd läste både i gårkväll och i morse ^^

Bilden är ju av väldigt dålig kvalité och ger inte tröjan någon rättvisa allt. Mycket finare i verkligheten :)


Samma sak med denna tröjan.


Ny mössa från Everest


Foundation borste, ögonskuggeborste, lösögonfransar till nyår, och super stay 24H från maybelline.

//Bea

Somliga ljus brinner aldrig ut.

2010-12-25 / 21:41:19
Det finns så mycket mer, öppna ögonen.
// Linnea

Morgon rutiner

2010-12-25 / 17:02:37
Mina mornar börjar oftast på samma sätt, men självklart finns det undantag.
Men jag börjar oftast med att vakna vid halv 8a. Eftersom jag börjar skolan kvart över åtta varje dag så får jag alltid stressa som tusan. Brukar ära frukost på ca två minuter, bara någon bulle och ett glad mjölk. Nu under julen har jag nästan varje morgon bara ätit en lussekatt haha! Men jag är inte så jätteduktig på att äta tidigt på morgonen så. Iaf, sen brukar jag väl ha en kvart att fixa sminket, välja kläder och fixa håret. Men hinner nästan aldrig fixa mig klart eftersom jag har så lite tid.. Känner att jag därför borde gå upp tidigare. Men hallå! Jag sover gjärna så länge jag kan ! :)
Så, det var väl ungefär hur min morgon brukar se ut. Mycket intressant, nej inte alls..
God fortsättning föresten!
// Linnea

Presentera mig själv.

2010-12-23 / 18:54:48
Jaa.. Tänkte börja som de flesta gör, jag heter Linnea och är 15 år! :) Snart 16 om jag får säga det själv.. Jag brukar nämligen redan börja säga det i januari då det dock är flera månader tills jag fyller år. Jag bor med min mammsi i en lägenhet här i Helsingborg då jag bara träffar min pappa ibland. En av anledningarna är väl att han bor i Västerås ( Där jag från början kommer ifrån ) och att jag nästan bara är där på loven.
Jag älskar musik, verkligen. Skriver mycket eget och vill någon gång i framtiden bli något stort inom det. HoppasHoppasHoppas!! Sen har jag djur som ett annat väldigt stort intresse. Så nu har jag ett jobbigt val inför gymnasiet, hästar eller musik? Hmm.. Nog om det. Mina vänner och familj är bland det bästa jag vet! Helt otroligt bra är ni ♥
Jag vet inte vad jag ska säga om skolan jag går på.. Jag har väl rätt bra betyg men känner mig inte så jätteduktig om man säger så. Har rätt så höga krav på mig själv och har lätt att se massa fel i de saker jag gör. Gämnfört med andra så känner jag mig rätt annorlunda men skulle jag frågat någon skulle de säkert se mig som vilken annan 15 åring som helst! Annars är jag en väldigt flummig och skrattglad tjej som har humor som en 5åring. Men, det gillar jag! Och det är nice att vara onormal :) Det gör både skoldagar och vardagen mycketmycket roligare!
Vet inte mer vad ni vill veta? Känner att det räcker.
Jag å Wilma lekte flugor den dagen om ni undrar!
Massa puss!
// Linnea

Jag tyckte att detta verkade kuligt!

2010-12-23 / 18:30:01
Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Morgon rutiner
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – 10 saker jag gillar
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag
Dag 11 – Mitt citat 
Dag 12 – Mina ambitioner
Dag 13 – De här har jag i min väska
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Dag 19 – En att-göra-lista innan jag dör
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Någon jag ser upp till
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – Mina favorit skönhetsprodukter 
Dag 25 - Min favorit bild
Dag 26 - Mitt syskon
Dag 27 - En hemlighet
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Mitt bästa köp
Dag 30 - Den här månaden

Så vi börjar väl från början! Kanske inte skriver om allt detta varje dag men tänkte iaf ta punkt för punkt !:)
ÅÅÅ imorgon är det Julafton!! Men.. Det visste ni säkert redan ;)
// Linnea

God natt

2010-12-23 / 00:33:26
Måste stänga av datorn innan jag blir helt förstörd av allt med Paramore.. Kvällen hade precis blivit bra igen när jag får reda på vad Josh (en av gittarristerna som slutade) har skrivit på sin blogg igår.. Så för att sluta tänka på det ska jag lägga mig och läsa så jag drömmer om vampyrer och varulvar istället. För jag mår så jäkla dåligt av allt detta, och jag blir sur. Så nu ska jag inte skriva mer än god natt!
//Bea

Älskar din stil

2010-12-22 / 21:37:39
Kan man ha tråkigare än vad jag har just nu? Är jätterastlös.. Men lyssnar på pigg musik :D Petter ft. Timbuktu - Älskar din stil. Det är fan dagens låt! Diggar den rejält! Man kan inte sitta still.
Jag är riktigt exalterad inför morgondagen! Är som ett litet barn ^^ (eller jag är väl fortfarande ett barn?) Vill fira jul nu! Vill att allt ska vara bra, och att alla är glada.
//Bea

Le ♥

2010-12-21 / 23:45:48
Perfekt. Ja, vad menas egentligen med perfekt? Och vem är det som bestämmer vad som är perfekt eller inte ? Är det inte så att vi ofta bara hakar på andra människor och delar deras uppfattning? Men vad som är perfekt för mig behöver ju inte alls vara det för dej. Ingen kan egentligen säga vad som är rätt och fel när det gäller '' perfekt '' . Varför just detta bara sådär poppade upp i mitt huvud vad just för att jag funderat rätt mycket på det idag. Eftersom att jag bara för någon dag innan dess hade sagt till mig själv att '' just nu är allting perfekt , och vi har hittat något som kommer ljusa upp våran värld ytterligare lite granna ''. Och jag tycker egentligen att jag borde ha lärt mig att inte hänga upp mitt liv på enstaka saker men samtidigt är det aldrig fel att hoppas. Jag har mått bra över att få längta och drömma. Det är skönt att bara ha kunnat vända tankarna om till något helt annat. Men så kommer jag åter dit igen, är det sant som folk säger? Att visa saker är '' för bra '' för att vara sant. Helt ärligt så har jag rätt svårt att tro det.. För det är inte vad jag vill tro. Men just nu kanske jag bara måste inse att jag inte kan få det som för mig skulle vara perfekt, men kanske något annat som är minst lika bra, fast på sitt eget sätt. Och det känns faktiskt rätt bra att kunna tänka så. Det gör mig på nått sätt rätt glad.
// Linnea

Julkonserten

2010-12-21 / 23:32:56
Vi hade ju julkonsert med skolan i söndags, och nu när bilderna har kommit upp på facebook så kan jag sno några och lägga upp här :) Tyvärr var jag inte med på festen eftersom jag trodde att den skulle vara så länge så att jag inte skulle kunnat komma hem, men såhär på efterhand så visade det sig att jag hade kunnat vara med.. Lite synd, för det hade varit skitkul att vara med, och det ser ut att ha varit kul på bilderna.
9m och 9fm:s musikare <3
Fina Louise och Zebbe :)
Evelyn, Isabella och fina Linnea <3
Jag var med i dansnumret. Tyvärr är jag inte med på så många bilder eftersom bl.a. så fotades inte mitt solo :)
Mowgli/Johan
Lärarna gjorde sitt
Ludvig får "skäll" av vår rektor ^^
Julkonsert!

KLAR!

2010-12-20 / 16:52:52
Nu har jag alla julklappar klara! Var nyss på stan och köpte det sista. Sköönt!
Fatta coolt det är med ultraljud :o Undersökte mitt hjärta med det idag. Skitcoolt att se alla pumpar och sånt, såg min sån hjärtklaff, och hur ådrorna går från hjärtat! Min doktor Ulla förklarade jättebra om vad som var vad :) Men lite läskigt var det att tänka att det var mitt hjärta vi satt och kollade på på skärmen. Det kändes det inte som. Jag kände bara hur det kittlade när hon gick över revbenen! Haha det är hemskt att vara kittlig..
Jag hittar tyvärr inte några bilder på hur det ser ut med hjärtat, utan bara på massa ungar. Så det får gå utan bild idag :)

Det är svårt att ge dej något jag själv inte har.

2010-12-18 / 18:25:43
ursäkta för riktigt dålig uppdatering, men jag har inte alls känt mig så pepp på att skriva!
Ska snart dra mig hem till Julia för att fixa lite smått inför Julkonserten imorgon, bla naglarna och så.
Haha neeej inte så Linnea men äh varför inte ? :) Det är iaf snyggt när det är klart, men att vänta.. ahh det kan vara jobbigt!
Ha det jättebra!
// Linnea

Heart shaped box - Nirvana

2010-12-18 / 17:34:13
Min nya favoritlåt :D Jag verkligen älskar sån rock! Lite hårdare. Visserligen så gillar jag inte att bara lyssna på hårdrock, jag lyssnar inte på det hela tiden, utan mest lyssnar jag på lite lättare.
Jag känner att detta var ett jätteintressant inlägg ^^ Men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva om.
//Bea

Taylor 21 år :D

2010-12-17 / 19:52:52
Som ni kanske vet så äälskar jag bandet Paramore. Så nu är det så att 2-gittarristen i bandet fyller 21 och jag vill skriva grattis!
Grattis Taylor!

Vafan är det som luktar, har du skitit? Nej det är bara jag!

2010-12-16 / 21:20:10
Det har varit riktigt dålig uppdatering här de senaste dagarna! Men både jag och Linnea har haft fullt upp med skola och annat.
Idag hade vi dans hela dagen i skolan, så nu sitter jag helt svettig men jag är så trött att jag inte orkar ställa mig i duschen. Visst är jag äcklig :D Men jag tror jag ska sticka in i den nu så jag känner mig fräsch igen. Gillar inte att lukta äckligt ^^
Har inga bilder att lägga upp eftersom att Linnea inte har skickat de än.. Men ska påminna henne imorgon att ta med de på tisdag, eftersom att vi är lediga på måndag!
//Bea

Längesen.

2010-12-16 / 17:52:46
-Det tar på en, att efter varje slag resa på sig igen.
Att bygga upp styrkan på samma sätt som förut.

// Linnea

Trötter.

2010-12-13 / 22:00:30
Har gått lucia hela dagen. My sov hemma hos mig eftersom att vår lärare kom och hämtade oss tjugo i 6. Vi sov inte ett skit.. Hade sovit i 12 timmar 2 dagar i rad så jag var pigg hela natten. Så vi gick upp en timme tidigare. Efter åtta luciatåg i stress så är jag rätt trött nu.. Har även börjat på en uppsats som egentligen skulle lämnas in idag, men jag hade tagit fel på datumet och trodde att den skulle in på onsdag. Men det är bara till att göra klart den imorgon, och min andra uppsats ska också börjas på då! Hoppas att mina betyg inte påverkas av detta.. Men vad kan jag göra?
Ska snart sova. Har inte varit såhär trött på jag vet inte när.
Jag och Linnea i våra nybundna kransar. Jag måste dock påminna om att varken jag eller Linnea ser riktigt normala ut på bilden även om Linnea fortfarande är jättesöt!

Keep on, keeping the faith.

2010-12-13 / 21:11:00
Mår inte alls så bra just nu så hade tänkt att försöka sova lite.
Ska nog försöka gå till skolan i någon timme imorgon iaf eftersom jag måste lämna in en massa uppgifter.
Känns rätt segt att jag varit borta så mycket, mest då för att jag är orolig över mina betyg just nu även fast jag vet att dom ser rätt bra ut. Tyvärr så finns det ju så mycket tid till att fundera just nu.
Orkar inte hålla mig uppe sålänge till nu!
Sov gott.
Haha hittade lite gammla bilder också ;
// Linnea

12 timmars lucia.

2010-12-13 / 15:49:07
Startade fyra och är hemma nu, piuhhh..
Mitt hår är dock inte att leka med nu. Så bara till att hoppa in i duschen och försöka få bort all stearin!
// Linnea

God natt, eller?

2010-12-13 / 03:03:51
God natt? Ligger vaken och kan inte sova.. Egentligen borde jag det eftersom att min lärare kommer och hämtar mig tjugo i 6. My som ligger bredvid mig sover som en stock. Ibland snackar hon lite, och jag börjar tro att hon är död eftersom hon inte rört sig eller snackat på säkert en timme. Jag tror inte att det är så lönt för mig att sova, men egentligen borde jag det eftersom jag antagligen kommer att svimma imorgon annars.. Men vad kan jag göra? Jag har testat allt.. Jag har blundat hur länge som helst, jag har läst, jag har lekt med mobilen. Allt jag kan komma på som innebär att jag fortfarande ligga i sängen utan att väcka my. Så jag antar att jag kommer vara piggare om jag inte sover alls än om jag sover i två timmar. Jag får se vad jag hittar på :)

Bajshals

2010-12-12 / 22:17:31
Min hälsa är verkligen inte direkt hajj på tajming inte! Imorgon ska jag upp 04.00 för att sedan gå lucia hela dagen men som det är just nu är min hals rent ut sagt förstörd. Går väl att sjunga men helt seriöst.. nej :( haha.
Det gör ontontont precis som det alltid gör när jag behöver den. Ahhhh inte kul!
Menmen jag hade faktiskt tänkt att sluta jämra mig över det nu ;)
Kvällen har i alla fall varit great. Var hemma hos Julia en stund och tittade på film och åt lite gott.
Måste nog försöka sova nu annars kommer jag aldrig upp imorgon.
Jag hoppas ni mår bra!
Måste bara säga det EN gång till:) : JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARA SJUUUK.
Lite småsliten? Ja tack.
// Linnea

Julstämning!

2010-12-11 / 18:33:08
Har nyss kommit hem från en heldags shopping! Har hittat allt jag behöver till julkonserten nästa helg. Hur det ser ut får ni se då :) Men jag har hittat mina drömskor! Nitar is the shit!
Nu ska jag öva på dansen vi ska ha :)

Nu ska vi åka upp till Göteborg..

2010-12-11 / 09:43:20
Fram å tillbaka å kolla på en världsöt vovve. Håller tummarna för att hon inte är någon bråkhund!
Inte hon på bilden men samma ras! ( vågar inte lägga in bilder på henne från kenneln )
// Linnea

idolfinal!

2010-12-10 / 19:46:19
Ska ut med vovven en snabbis nu innan idol börjar!
kram!
//Bea

Julfesten nu :)

2010-12-10 / 18:45:39
ser ut såhär ikväll, inget speciellt bara lite lockat hår och så!

Lucia

2010-12-09 / 18:01:27
Har varit ute å ränt hela dagen känns det som! Först massa dans på nick och sen lite lussiatåg.
FAAAST på måndag ska vi gå ännu fler, å det första börjar 20 över 5 :| ( Vilken tur att jag är morgonmänniska! )
Men helt ärligt, det är lite för tidigt för mig med faktiskt.. Men så är det att gå i musikklass!
Vet faktiskt inte alls vad jag ska hitta på ikväll, får se om det dyker upp något annars hade jag väl mest tänkt att ta det lugnt :)
Ni får ha det jättebra sålänge!
//Linnea

Linnea..

2010-12-08 / 18:22:55
Linnea vet inte vad hon sysslar med. Jag la upp en jättesöt bild på henne från förra året så lägger hon upp en ful bild på mig so är typ 3 år gammal som inte ens jag vet hur hon fick. Men det stör mig inte alls! Jag skäms inte ett dugg tycker bara att den är rolig för jag har världens fulaste grejer på mig och en foundation prick i pannan!
Nu sitter jag i alla fall och pluggar.. Har ju som sagt två inlämningar och ett prov de närmaste dagarna.. och imorgon blir det inget bloggande för min del, då jag kommer ha fullt upp med luciatåg och kalas för min minsta kusin. 7 år bli han! Det är otroligt vad tiden går snabbt, han började ju just skolan!
I somras hade jag, min syster och min vän en liten picknick i min trädgård. Mysigt värre!

beabea..

2010-12-08 / 14:37:07
Åh det är extremt kul när min söta lilla vän lägger in GAMMLA, riktigt fula bilder på mig! 
Du vet att jag lätt kan ta bort den va? ;) 
Meeeeen ja ska vara snäll, även om du inte var så snäll mot mej :(
inte så mycket till hämnd, men det får duga!

Vad är det för fel på mig? :o

2010-12-07 / 23:08:36
Jag har så otroligt ont i knäna.. Har ingen aning om varför, men samtidigt kan det ju vara för att mina leder inte är normala. Har aldrig varit och kommer aldrig att vara^^
Nu ska jag snart ta fram kläder som jag kan träna i imorgon då vi ska dansa i skolan. Jag som inte har dansat ordentligt på otroligt länge är riktigt exalterad! Ska se om jag hittar några fina träningskläder (vilket jag inte tror..) så jag bara kan hoppa i de imorgon :D
Om Linnea ser detta dödar hon mig.

Tiden kan gå fort ibland

2010-12-06 / 19:01:26
Har varit hemma hela dagen idag, för jag kunde inte prata i morse. Så jag har legat och kollat på Friends hela dagen! Inte smart eftersom vi har så mycket grejer i skolan som ni ser i Linneas inlägg. Men lite so har jag faktiskt gjort!
Medans jag ändå satt vid den andra datorn kollade jag igenom bilder från december 08 och 09 och la över de på denna datorn!
För ett år sen alltså, en liten fjortis som inte visste vad hon gjorde ;)
För två år sen. Shit vad ful bild, men det var den enda normala där var :o

Skolan tar rent ut sagt död på mig just nu.

2010-12-06 / 17:09:08
  • Matte prov
  • svenska läsförståelse
  • so uppsatts
  • no uppsatts
  • engelska
  • engelska bok
  • slöjd utverdering
  • idrotts planering
Och nu ser ni tydligt vad jag ska göra denna veckan! Tjoheeeeeej.
// Linnea

Tror jag är sjuk..

2010-12-05 / 23:40:57
Klockan är mycket och jag borde egentligen ligga i sängen och sova nu. Men jag har så ont i halsen att jag inte kan sova.. Så jag tror inte att det blir någon skola för mig imorgon.. Men om halsen blir bättre så är det självklart att jag åker iväg. Har suttit och tittat klart på första säsongen av Friends. Satt och asgarva åt varje avsnitt!
Nej nu måste jag försöka sova igen..
//Bea

sticker ut en liten stund!

2010-12-05 / 20:02:08
vi höres sen !
// Linnea

Så lekande lätt.

2010-12-05 / 14:18:07
Tänk om allting hade varit '' så lekande lätt '' . Hade vi då klarat av motgångar? Hade vi då klarat av att falla då och då? Hade vi då blivit så starka som vi är idag?
Nej. Jag tror inte det.



//Linnea

Hittade ett skämt

2010-12-04 / 22:45:20
Hahaha hittade just ett roligt skämt. Eller ja, jag tycker det är kul men min humor är konstig :D
A poem for you. "Roses are red, violets are bleu.
God made me pretty. Whata hell hapend to you?"

Konstig dag :o

2010-12-04 / 17:30:01
Lördagen har kommit och gått igen.
Dagen har gått så otroligt snabbt. Tror aldrig att jag har haft så kul på "jobbet" förut. Så jag fortsätter att jobba där :) Det blev lite känslosamt, i slutet av dagen, för mig och Emma. Men nu mår vi båda två bra igen.
Nu måste jag egentligen plugga eftersom jag vill ha lite julmys imorgon och baka pepparkakor och lussebullar imorgon, så plugget får komma idag. Lite synd med sånt är livet!
Haha jag tycker att denna bilden är så rolig ^^  Izabella och jag är konstiga :D

Pegasus voltige.

2010-12-04 / 16:44:56
Har varit i Vallby på voltigeuppvisning sen 12 så har inte hunnit blogga! 
Ska hoppa in i duschen nu så vi höres ikväll :)

Extremt fräck låt att tävla/ ha uppvisning till! Första delen är liksom bara lugn:) Det lite såhär maffigare börjar 0.50!
//Linnea

Myskväll med barndomsvännen

2010-12-03 / 22:48:49
Nu har jag precis skickat hem Emma! Vi har haft en mysig hemmakväll och tittat på Eclipse som jag sa förut. Måste egentligen plugga nu, men orkar inte. Det är ju fredag!!
Men måste tyvärr lägga mig rätt tidigt idag eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon bitti.. Men det är sista gången jag gör det på en lördag! Ska nämligen sluta där :D Har ju två jobb och jag tror faktiskt att jag nöjer mig med ett för tillfället eftersom jag blir så trött. Nu bara babblar jag igen..
Ciao!
I skolan band vi kransar till Luciatågen.

rubrik

2010-12-03 / 20:37:18
Sitter här hemma med Emma och kollar på Eclipse (igen!) Haha jag kan seriöst inte få nog.
Hon ska hem efter att vi har tittar färdigt på filmen :) Nu kommer hon tillbaka från toan så måste gå puss!

Sorry..

2010-12-03 / 18:06:12
Sorry för en himla dålig uppdatering idag! 
Och kommer nog förbli så resten av kvällen :( 
Ska nämligen sticka iväg nu, vi höres senare eller imorgon!
// Linnea

Det är kul att pendla om man har någon att göra det med.

2010-12-02 / 22:26:17
Är riktigt trött, (haha ovanligt:o) men dagen har varit lång. Idag var den längsta skoldagen i veckan och det blir ju alltid jättesegt.. Plus att Linnea gick ju hem efter halva dagen och ja, efter det hade jag både kul och tråkigt. Stressade sjukt mycket för att hinna med tåget hem. Där träffade jag Jesper. Haha shit, har nog aldrig skrattat så mycket med honom förr. Inte ens när vi var små! "Nissen", som jag kallar de som jobbar på tåget, hon kom och skulle kasta gamla tidningar så satt jag väldigt konstigt så började hon klaga på det, och hon gjorde det på brytande polska så det lät hur kul som helst, och när hon kom igen lite senare hittade hon något nytt att klaga på. Så var det varje gång. Jag tror inte man fattar hur kul det var när jag berättar det, men jag höll på att dö av skratt!
När jag kom hem så satte jag upp alla ljusstakar eftersom vi inte hade gjort det än. Nu har även vi julstämning! Har kollat på massor av avsnitt av Friends. Älskar det programmet! Nu bara bablar jag här, så får sluta skriva. Ska gå och lägga mig nu tror jag.
Så här har jag sett ut idag. Mitt armband gick sönder så det ser tomt ut på högra armen..
// Bea

Å det är en lång väg ner, och jag skulle aldrig ramla mer.

2010-12-02 / 15:38:25
Har riktigt ont i min mage just nu, så vart tvungen att gå hem från skolan idag igen.
Men mammsen piggade upp mig lite när hon kom hem från stan med lite snygga kläder! Hon hade även köpt lite saker till mig haha :) Det brukar hon visserligen inte få eftersom vi har lite olika smak. Eller det har varit så iaf. Men denna gången lyckades hon faktiskt rätt bra! Skulle egentligen stuckit till Väla nu och hämtat mina nya skor som jag hade beställt men eftersom jag inte mår så bra så får dom nog vänta :(
Kom att tänka på att jag faktiskt ska åka till Spanien om ca en månad nu, ska bli jäääätte skönt att slippa kylan ett tag även om jag gillar det. Som sagt allting är bra i lagom dos, och nu är det lite för kallt tycker jag.
// Linnea

'' Du håller mig kvar i nått jag lämnat för längesen..''

2010-12-01 / 23:45:18
Hehe jo jag lever! :) Och det gick bra hos doktorn.. Eller ja, jag vet fortfarande inte vad som är felet men ska dit igen på fredag så ja, vi får väl helt enkelt se!
Måste sova nu om jag ens ska orka göra ett försök att komma upp imorgon ;)
Julkalendern gör faktiskt mina mornar en aning lättare, för den vill jag inte missa och då kommer jag åt minstånne upp till kvart över 7! Haha liite sent kanske men jag lovar, det brukar vara värre.
Sov gott ♥
Och en extra krya på dej kram till Bea!
ca ett och ett halvts år gammal bild :)
// Linnea

For a pessimist I'm pretty optimistic

2010-12-01 / 21:45:56
Hej!
Har bara skrivit ett inlägg hittills.. Men jag är typ sjuk så ligger och vilar. Jag vill börja med att säga grattis till min älskade vän My som fyllde år igår. Vad jag har fattat det som är hon jättenöjd med sin dag. Synd att jag inte hade möjligheten till att göra den lite galen ^^
I skolan idag var jag riktigt trött. Jag lovar jag har nog aldrig varit så trött i skolan förut. Tror det är för att jag är halvsjuk.. Kan typ inte prata för att jag har så ont i halsen efter att ha sjungit i skolan. Efter skolan la jag mig i sängen och nörda Big Bang Theory, (mitt älsklingsprogram!) och väntade på att mamma skulle åka hem från jobbet så vi kunde kolla på gymnasie. Vet inte riktigt vad jag ska välja 100% men jag är 95% säker på resturanglinjen.
Skulle egentligen träffat min barndomsvän Emma efter gymnasiet men vi kom överrens om att det var bättre att jag låg och vilade. Så nu ska jag kolla på sista avsnittet av Friends för ikväll.
Hade egentligen velat lägga upp min favoritlåt men vet inte hur man gör det på blogg.se så det blir en bild på mina älsklingar som jag kallar dom :D
Btw; Jag hoppas att det gick bra för Linnea hos doktorn idag! Har inte hört något från henne :o
//Bea

Bara en snabbis!

2010-12-01 / 11:32:57
Kom precis hem från skolan, gick lite tidigare eftersom jag ska ner till vårdscentralen nu.
Ska först luncha lite med mamma tror jag! Inte bra att gå med tom mage inte.
Vi hörs när jag är hemma igen!
Jag just nu.
// Linnea